Plavková sezóna je za rohem! Opravdu extrémní jarní slevy Vás určitě potěší a zpříjemní Vám nákup u nás!

Rozšíření www.domyno.cz ProGym_stroje Sterling, ATX_cardio CONCEPT II, XEBEX_doplňky IRONLIFE.

Posilovnu jsme rozšířili a vybavili pěkně od podlahy. Jak se říká "kvalitní podlaha je základem každého fitness"Do prostoru jsme umístili podlahu TRENDY Tatami Competition (Trendy-3123SG) vhodnou pro všechny typy bojových umění a osvědčenou TOP! fitness podlahu od Grand Fitness (CFBL a CFRD), která je velice odolná proti nárazům, výborně eliminuje přenos vibrací do podlahy a stěn a výborně poslouží v prostorách činkových zón, pro crossfit nebo funkční trénink s volnými váhami.

Jedna z důležitých částí posilovny je cardio zóna. Zde si můžete zacvičit např. na kvalitním cyklotrenažéru Xebex (XB-AB-1) nebo veslařském trenažéru (D+PM5B).

Silovou zónu tvoří profesionální posilovací stroje např. od prestižní značky Impulse. Konkrétně jsme zvolili Full Power Rack (SL7015), Standing Leg Curl - zakopávání ve stoje (SL7026), Leg Extension - střídavé předkopávání (SL7025) nebo Leg Press (SL7020).

V poslední řadě jsme do fitness dodali i posilovací pomůcky: kvalitní urethanové Bumper kotouče od IRONLIFE (řada BPOB60-), Soft Plyo Box též od IRONLIFE (CGP05) a mnoho dalších.

Pokud i Vy sníte o vlastním domácím fitness nebo profesionálním fitness centru, společně ho zrealizujeme ...

Související produkty: